Miljøstyrelsen

Disclaimer

Disclaimer, ophavsret m.v.

Informationen på dette website stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Miljøstyrelsen eller Sundhedsstyrelsen er således ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra dette website. Informationerne på websitet forsøges præsenteret så præcist og opdateret som muligt.

Links til andre hjemmesider

Thinkbeforeyouink.dk indeholder links til andre internetsider. Som bruger af thinkbeforeyouink.dk skal du være opmærksom på, at Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen ikke er ansvarlig for andre hjemmesiders sikkerhedspolitik. Vi garanterer ikke, at disse websites eller serveren, hvorpå de ligger, ikke indeholder virus eller andre skadelige elementer. Vi opfordrer vores brugere til at være opmærksomme på, hvornår de forlader vores hjemmeside og til grundigt at læse alle sikkerhedsmeddelelser. Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen benytter udelukkende sådanne links som en service, og oplysningen af et link til et givet website indebærer ikke, at Miljøstyrelsen tilslutter sig indholdet af websitet.

Dybe links

Det er tilladt at oprette links - herunder dybe links - til webstedet. Sådanne links må dog ikke bruges i reklamemæssigt eller lignende øjemed uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Miljøstyrelsen.

Ophavsret

Ophavsretten til websitet og rettighederne til dets indhold og design tilhører Miljøstyrelsen/Sundhedsstyrelsen eller Miljøstyrelsens licensgivere. Det er tilladt vederlagsfrit at kopiere materiale fra webstedet - såvel elektronisk som i papirform - forudsat, at Miljøstyrelsen kontaktes forud, og at Miljøstyrelsen/Sundhedsstyrelsen udtrykkeligt anføres som kilde. Det er ikke tilladt at ændre eller forvanske materialets indhold.